Soosavonden:

Hierbij een overzicht van de soosavonden.

 

 De soosavonden 2018 zijn op:

 

Dat is de Amsterdamse Spoorweg Sport Vereniging Afgekort ASSV. Ouderkerkerlaan 10 Duivendrecht.

Bereikbaar met OV:
Als u met de trein komt vanaf Amstedam CS, Schiphol/Amsterdam zuid of Almere/Weesp, kunt u het beste uitstappen in Duivendrecht en daar de metro neme naar STRANDVLIET, lijn 50 of 54 met eind bestemming GEIN.Dit is de eerste halte na Duivendrecht.Overigens kunt u het ASSV gebouw al zien liggen als u op spoor 8 in Duivendrecht staat.
Als u richting Arena kijkt,ligt het aan de rechterkant. Komt u uit de richting Utrecht, dan kunt u het beste overstappen op station Bijlmer. Daar stapt u over op metro 50 eindbestemming (ISOLATORWEG) en stapt u uit op metrostation Strandvliet.

Als u op metrostation Strandvliet bent aangekomen dan verlaat u dit station via de noordelijke uitgang (Amsterdamse zijde). 
Beneden aan de trapgaat u linksaf, het viaduct onderdoor.
Na het viaduct gaat u rechtsaf het voetpad af (ongeveer 300 meter) en komt u vanzelf bij het ASSV gebouw.

Per auto:

Kunt u het beste de borden volgen naar de Amsterdam Arena/tranferium. U rijdt onder de Arena door en onder het spoor door.
Vervolgens de 1e straat links dd Boris Pasternakstraat in. Op een gegeven moment ziet u aan de linkerkant een onderdoorgang onder het spoor door.
(Tegenover huisnummer 243) Die moet u hebben en als u na de onderdoorgang het weggetje naar rechts volgt komt u vanzelf bij ons prachtige nieuwe gebouw.
Denk erom, we hebben maar een beperkt aantal parkeerplaatsen.

Gebruikers van een navigatiesysteem dienen de Boris Pasternakstraat in te voeren.

Datums worden nog bekend gemaakt.